Debatem sobre les teories dels moviments socials a partir del seminari impartit pel Dr. Alberto Martin (UdG).

El dia 17 de novembre del 2023 durant dues hores, l’equip de RERURP ens vam reunir per debatre sobre la teoria dels moviments socials amb el professor Dr. Alberto Martín, del Departament de Ciències Polítiques de la Universitat de Girona (UdG).

L’objectiu era aprofundir i continuar els debats sobre com definim resistències, moviments socials, accions col·lectives; què tenen en comú i què els diferencia? Així com també poder identificar quines característiques són transformadores o no.

El Dr. Alberto Martin va preparar una presentació sobre les diferents teories desenvolupades en la història per entendre i analitzar moviments socials. Va adaptar la presentació a les inquietuds del grup sobre la base de preguntes i discussions que havien sorgit en reunions prèvies del projecte.

En una primera part Federica Ravera va presentar el projecte de RERURP a l’Alberto i a continuació el Dr. Alberto Martín va fer la seva presentació. Vam finalitzar el seminari amb un debat en format híbrid (part de l’equip va ser present a la UdG i una altra part connectada en línia).

El seminari va ser organitzat per la investigadora Sara Mingorría de la UdG, membre del projecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *