L'equip

Coordinadores

Camila del Mármol

Doctora en Antropologia Social per la UB

Professora agregada del Departament d'Antropologia Social de la Universitat de Barcelona i membre del grup de recerca a Antropologia del Patrimoni (UB)

Federica Ravera

Doctora en Ciències Ambientals per la UAB

Investigadora Ramón y Cajal al Departament de Geografia i membre de l'Institut de Medi Ambient de la Universitat de Girona. Membre dels grups de recerca SAMBI (Grup de Recerca en Canvi Socioambiental) i TETRA (Territoris en TRAnsició: ciutadania, governança, polítiques i ordenació)

Equip de recerca

Oriol Beltran

Doctor en Geografia i Història per la UB

Professor titular del Departament d'Antropologia Social de la Universitat de Barcelona i membre del grup de recerca a Antropologia del Patrimoni (UB)

Ferran Estrada

Doctor en Antropologia social per la UB

Professor del Departament d'Antropologia Social de la UB i membre del grup de recerca CRITS (Antropologia de les crisis i transformacions contemporànies).

Jaume Feliu

Doctor en Geografia per la UdG

Professor agregat al Departament de Geografia de la Universitat de Girona i investigador de l'Institut de Medi Ambient de la UdG. Membre del grup de recerca APTA (Anàlisi i Planificació Territorial i Ambiental) i del TETRA (Territoris en TRAnsició: ciutadania, governança, polítiques i ordenació)

Ismael Vaccaro

DOCTOR A ANTROPOLOGIA PER LA UB

Professor al Departament d'Antropologia de la Universitat de Barcelona ia la Bieler School of Environment de la McGill University.

Equip de treball

Sara Mingorría

Doctora en Ciències Ambientals per la UAB

Investigadora Juan de la Cierva a la Universitat de Girona. Membre dels grups de recerca SAMBI (Grup de Recerca en Canvi Socioambiental) i TETRA (Territoris en TRAnsició: ciutadania, governança, polítiques i ordenació)

Lluís Ferrer

GRADUAT A ANTROPOLOGIA PER LA UB

Doctorant a la Bieler School of Environment de la McGill University.

Eloi Sendrós

Graduat en Antropologia per la UB

Doctorant en Antropologia Social a la Universitat de Barcelona. Membre del grup de treball i investigació AEiAP (Antropologia de l'Estat i l'Acció Pública) a l'Institut Català d'Antropologia.

Maria Borràs

Graduada en Biologia per la UAB i Màster en Agroecologia

Doctoranda en Ciències Ambientals a la Universitat de Girona. Membre dels grups de recerca SAMBI (Grup d'Investigació en Canvi Socioambiental) i Tetra (Territoris en TRAnsició: ciutadania, governança, polítiques i ordenació)

Ferran Pons

Doctorat en Antropologia

Investigador Juan de la Cierva. Doctorat en Antropologia Social per la McGill University. Màster en Antropologia i Etnografia per la Universitat de Barcelona (UB). Llicenciat en Antropologia Sociocultural per la Universitat de Barcelona (UB). Llicenciat en Biologia per la Universitat Pompeu Fabra (UPF)